Познаваме Джейда Пинкет Смит още от Смахнатият професор, Писък 2 и

...
Познаваме Джейда Пинкет Смит още от Смахнатият професор, Писък 2 и
Коментари Харесай

Истината за брака на Уил Смит и Джейда Пинкет Смит

Познаваме Джейда Пинкет Смит още от " Смахнатият професор ", " Писък 2 " и " Матрицата ", само че лицето ѝ беше повече от всеки път в центъра на вниманието тази година. Заедно със брачна половинка ѝ Уил Смит станаха измежду най-обсъжданите двойки в света. Причина, както можем да се досетим, е прословутият пестник, който Уил удари на комика Крис Рок по време на Оскарите. Инцидент, който изостри любознанието на хората за живота и връзките сред Джейда и Уил.
 Уил Смит, Джейда Пинкет Смит и първата им обществена поява дружно след шамара на Оскарите
Уил и Джейда Смит след шамара на Оскарите

Двамата за първи път са видяни на обществено място

Днес, половин година след случая, Джейда Пинкет Смит е подготвена да опише цялата историята на брака си с Уил Смит.

51-годишната актриса и водеща на Red Table Talk ще издаде своите записки през 2023 година В книгата ще прочетем за нейните уроци, " научени в хода на едно мъчно, само че вълнуващо пътешестване ", написа Associated Press.

Според описанието на издателската къща HarperCollins, автобиографията показва живота на Джейда като " влакче в увеселителен парк ". Има истории за  " самоубийствена меланхолия " и за триумфа на достоверната женска мощ, за израстването на актрисата в Балтимор, за другарство ѝ с рапъра Тупак Шакур, за ухажването с Уил Смит и ролята ѝ майка на три деца.

И като заговорихме за израстване и развиване, няколко месеца по-късно Джейда Пинкет Смит коментира тематиката за шамара в един от епизодите от поредицата си Red Table Talk.
 Джейда Пинкет Смит, алопецията и какво показа за косопада актрисата
Джейда Пинкет Смит не крие компликациите си

Актрисата още веднъж не икономисва нищо

" Най-искрено се надявам, че тези двама интелигентни и способни мъже имат опция да обсъдят това, което се случи и да се помирят. Защото в света, в който живеем през днешния ден, имаме потребност и от двамата. Всички ние в действителност се нуждаем един от различен повече от всеки път. Дотогава двамата с Уил ще продължим да вършим това, което сме правили през последните 28 години - да разберем какво е това нещо, наречено живот ", припомня Entertainment Weekly.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР